Kettilsdotter

Legend of the Seeker

Äntligen! Äntligen, äntligen, äntligen! Den 5 februari kl 20 börjar Legend of the Seeker att visas på TV6 – och de börjar med ett dubbelavsnitt! Två timmar Richard, Kahlan, Zedd, och alla de andra. Jag hörde först talas om tv-serien för ett par månader sedan, när jag nästan läst klart serien Sword of Truth, som tv-serien baseras på. Självklart är jag otroligt nyfiken på hur den gör sig i TV, den har fått både ris och ros från Terry Goodkind-fans. Det finns en del förändringar som jag redan nu är tveksam till, men jag får se vad jag tycker sedan…

Jag satt nyss och kollade igenom rollistan, och kunde inte hitta något namn jag kände igen – utom ett. Craig Parker. Det namnet är mycket välkänt för mig, men jag var ändå tvungen att kolla på IMDB. Men jag hade rätt – det är ingen mindre än älskade ”Haldir” (Lord of the Rings) som kommer att spela Darken Rahl (”skurken” i början av serien) !! Det här blir bara bättre och bättre. De har visserligen förändrat Darken en del, men om det är Craig Parker som spelar honom kan det bara bli bra.

Haha, och han som spelar Zedd har tydligen också gjort en massa roller som jag egentligen känner till: Mouth of Sauron i Lord of the Rings, Tion Medon i Star Wars III, Dr Barker i Australia – och dessutom kommer han att spela Lord Rhoop i nästa Narnia-film. Det här blir intressant!

Legend of the Seeker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *