Kettilsdotter

Rix FM Festival 2008

Ja, nu är det över. Eller, inte riktigt. Efterfesten är i full gång på Frimis, men jag och syrran åkte hem istället. Jag vet faktiskt inte om jag ens hade orkat gå på festen. Och det är så fruktansvärt varmt!

Jag och syrran åkte in till festivalområdet redan vid kl 15, så att jag i lugn och ro kunde leta upp den lilla scenen och vara i god tid – Ola signerade skivor. Så nu har jag en skiva med hans signatur, och lite foton. Tyvärr fick vi inte ta foto tillsammans med honom… Men det skulle ju ta för lång tid förstås, han signerade bara i 45 minuter och kön hann bli ganska lång.

Sedan tävlade både jag och syrran med Tele2 (tror jag det var) för att vinna backstagepass. Vi vann inte. Big surprise – not. Vi åt baguette på ett litet ställe alldeles i närheten av festivalområdet – lite dyrare tror jag än några andra ställen jag varit på, men väldigt väldigt gott!

En kompis till oss mötte upp och så gick vi och åkte lite karusell. Därefter satte vi oss i en park, i skuggan, och väntade tills det blev dags att ställa sig framför scenen. Jag gick in i första sektionen, syrran och kompisen i andra sektionen. Mindre trängsel där, tror jag. Det var inte så mycket trängsel i första sektionen heller – till att börja med. Det blev värre och värre. Och självklart utnyttjar man trängseln så mycket som möjligt – jag tog mig från typ rad 20 till rad 7 eller så, innan sista artisten.

Det var hyfsade artister. Den jag gillade minst var Patrik Isaksson. De andra var helt okej. Marie Picasso, Star Pilots, Velvet, Brolle. Men höjdpunkten var såklart Ola. Nej, jag är inget Ola-fan, men jag tycker att han är bra, riktigt bra. Dessutom plus för den härligt underbara skånska dialekten! Och så är han ju rätt söt också.

Jag har en massa foton och en del videor. Jag ska lägga upp en del av det här senare.

Förresten, jag träffade en gammal klasskompis också, medan vi väntade på att konserten skulle börja. Vi gick i samma klass under första året på gymnasiet, och har inte riktigt träffats sedan dess. Men under det året så umgicks vi en del. Så det var kul att träffa henne igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *