Kettilsdotter

Hanson kommer till Europa i juni!

I år är ett stort år för Hansonfans. Hanson firar 25-årsjubileum som band, och 20 år sedan debuten med albumet Middle of Nowhere. Redan under förra hösten förberedde de fansen på mycket av det som kommer att hända under detta jubileumsår, och i väntan på Best Of-album och nytt julalbum (hurra!), så har de nu avslöjat datumen för den första delen av världsturnén Middle of Everywhere 25th Anniversary Tour! Förköpsbiljetter för fanklubbmedlemmar går att köpa redan idag, och biljetter för allmänheten släpps på fredag. Tyvärr kommer de inte till Sverige, men gör som jag och många av de svenska Hansonfans jag känner: åk till exempelvis London, Hamburg eller Amsterdam – det lär bli en oförglömlig konsert! (Själv har jag redan min konsertbiljett till London.)

Klicka på bilden för att komma till den kompletta turnéplanen på Hanson.Net.

Konsertdatum i Europa:

1 juni – Köln (Tyskland)
2 juni – Amsterdam (Nederländerna)
3 juni – Hamburg (Tyskland)
5 juni – Paris (Frankrike)
6 juni – Zürich (Schweiz)
7 juni – Milano (Italien)
9 juni – Antwerpen (Belgien) slutsålt
10 juni – London (England) slutsålt
11 juni – London (England)

Uppdaterat: två nya datum!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *