Kettilsdotter

1 GB musik och Can Do Can Go

Att välja ut endast 1 GB av ALL den musik jag har – det är inte lätt! Igår kväll fick jag för mig att åka bort några dagar, så kommer dra till M imorgon eftermiddag. Och då vill jag ju ha med mig lite musik på resan, så jag har suttit och fyllt min gamla mp3-spelare till bristningsgränsen. Jag önskar bara att jag hade en mp3-spelare, eller iPod, med lite mer utrymme än bara 1 GB…

Nåja, jag får med mig en hel del bra musik i alla fall – och det är en väldig blandning! Eller vad sägs om:
Hanson, Tokio Hotel, Backstreet Boys, Tackey & Tsubasa, Avril Lavigne, Enya, BWO, Daughtry, Nightwish, The Poodles, Judas Priest, Nena, Pussycat Dolls, Britney Spears, V6 och Within Temptation? Och det är bara några av de grupper som jag plockat med mig låtar av! Som sagt, musik-allätare.

Det här är en av låtarna jag tar med mig, V6 – Can Do! Can Go!

Edit: Klippet finns inte kvar längre, men här är låten sjungen av Johnny’s Jr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *