Kettilsdotter

Rongedal – live och skivsignering

Idag bar det av till Marieberg Köpcentrum igen. Kl 14 hade Rongedal en liten spelning, och sedan skivsignering. Jag och syrran funderade länge på om vi skulle köpa skivor eller inte, det var ju egentligen bara autograf och foto vi var ute efter. Skivor köper jag bara om artisten i fråga är en av mina favoriter eller inte (med andra ord skulle jag bara köpa skiva om det var BWO eller The Poodles som kom hit…).

Det slutade med att vi inte köpte några skivor, utan väntade tillsammans med några andra ungdomar till allra sist, då vi fick tillåtelse att gå upp till bandet och få autografer i våra block och ta foto. Tvillingarna är jättetrevliga! Kul att fylla på autografsamlingen med deras signaturer. Och nu har jag mitt första kändisfoto, wohoo!

Jag och syrran stod längst fram under den lilla spelningen, vilket var jättekul. De kom fram till publiken några gånger medan de sjöng, och retades med några stycken, haha. Lägger upp lite foton här, videor kommer senare. Först är det några foton från soundcheck, sedan från spelningen, och så några foton från signeringen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *