Kettilsdotter

Det blev en pojke!

John Ira Shepherd Hanson, det är det senaste Hansonbarnet. Zac’s första barn.
Lille Zac, jag minns när han var 13 år och satt där bakom det alldeles för stora trumsetet, eller fjantade sig framför kameran, hade tråkigt på intervjuerna… Nu är han 22 år, gift, och pappa! Sedan i tisdags.
Shepherd… Visst älskar jag ”mina” Hansonkillar, men de är otroliga på att välja underliga namn på sina barn!

Artiklar om detta:
People.com
Edit:
Aftonbladet

Tiden går verkligen fort. Och det är otroligt vad Isaac, Taylor och Zac har lyckats åstadkomma under de här elva åren som gått sedan deras genombrott. De har startat eget skivbolag, dragit igång med ”Are You Listening?” (www.areyoulistening.com), de hjälper barn i Sydafrika (samarbete med Tom’s Shoes) för att bara nämna några saker. Dessutom har de alla tre hunnit gifta sig, och nu har alla tre barn också (Taylor *snyft*: Ezra, Penelope och River. Zac: Shepherd. Isaac: Everett – och om ca en månad kommer han att bli pappa till ännu ett barn!).
Vad har jag själv åstadkommit under dessa elva år? Förutom att jag är 20 år och inte längre 9, så är det verkligen inte mycket som hänt. Jag har flyttat några gånger, pluggat, drivit en Hansonhemsida med en kompis, lagt ner den hemsidan, startat en fanklubb för Tokio Hotel… Ja, så mycket mer har väl inte hänt mig. Jag ligger efter med hästlängder! Deprimerande…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *