Kettilsdotter

Musical Ride

Nu har jag börjat titta på videorna från sista 5of5-konserten, den där Hanson premiärspelade nya skivan Shout It Out som släpps i början av juni. Jag har inte hunnit se så många av videorna/låtarna än, men den här tycker jag är bra!

Hanson – Musical Ride

2 tankar om “Musical Ride

 1. Viktoria

  Ja visst är den bra! Inte min absoluta favorit, men bra ändå… 😉 Synd att lipsyncen i videon inte direkt är kanonbra 😛

  Annars är ”Give A Little” är helt klart den låt som fastnade mest hos mig kan jag ju tillägga!

 2. Filip

  Hej!
  Kul med ett svenskt Hanson-fan, finns inte många av oss 🙂 Speciellt inte manliga Hanson-fan, som jag är.
  Tänkte kolla lite med dig om du vet något bra ställe att beställa deras nya album ifrån? Antar att det går att beställa ifrån USA men lär väl kosta MASSOR i frakt. Hör gärna av dig ifall du vet något, antingen till min mejl (phoelur@hotmail.com) eller svara på kommentaren här i bloggen så ska jag försöka hitta tillbaka så snart som möjligt 🙂
  Ha det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *