Kettilsdotter

Det flyter på!

Helt otroligt hur något som kändes så jobbigt och så svårt kan flyta på så bra! Jag satte mig ner med outlinen till min NaNo-bok nu i eftermiddag, och från att ha haft luckor på ca 25 % så är boken nu nästan helt och hållet planerad! Det känns verkligen bra, eftersom jag känner att jag behöver en ordenlig och detaljerad outline i år – med tanke på att jag kommer att skriva C-uppsatsen samtidigt, och inte har tid att sitta och fundera på vad boken ska handla om eller vad som ska hända i nästa kapitel, när jag väl sitter där och skriver… Men trots den egentliga tidsbristen och uppenbara risken för att överarbeta mig själv, så ser jag verkligen fram emot november och tror att det blir riktigt kul!

Är det någon annan som också ska vara med i NaNoWriMo?

NaNoWriMo 2010

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *