Kettilsdotter

Taggad inför NaNoWriMo!

Yes, jag är jättetaggad inför den här utmaningen! 50 000 ord på 30 dagar. Det längsta skönlitterära jag skrivit tidigare var väl några handskrivna sidor där det mesta var kopior av mina favoritböcker i en härlig blandning… Några pinsamma fanfictionhistorier har det väl också blivit genom åren, haha.

Men nu är det en (kort) roman som är målet, 50 000 ord som sagt. Det ska jag klara! Har gjort en hyfsat färdig outline, så jag har åtminstone ett ”skelett” att bygga på, så förhoppningsvis slipper jag fastna i storyn och inte veta hur jag ska gå vidare. Några karaktärer har jag i stort sett inte planerat, och jag orkar inte sitta med det nu heller. De får bli som de blir medan jag skriver. Det är ju inte det som är det viktigaste, att ha hundraprocentiga välfungerande karaktärer. Mitt mål är bara att få ner de där orden på pappret! Eller ja, i datorn.

NaNoWriMo 2010

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *