Kettilsdotter

Min första An Café-konsert!

Trött trött men glad! Jag har sett An Café live för första gången! De spelade på Klubben (Fryshuset) i Stockholm ikväll. Klockan 15 hade de skivsignering på Sound Pollution men jag fick reda på det rätt sent och hade inte hunnit skaffa någon skiva, och dessutom ville jag hellre köa för konserten. Senare fick jag också höra att det var jättemånga som inte hunnit få sin skiva signerad, och att många börjat köa redan tidigt på morgonen. Så det var lika så bra att jag inte gick dit, jag hade ändå inte lyckats komma in.

Det var inte så jättemånga som börjat köa när jag kom dit, var väl där kring 14 eller nåt sånt. Insläpp vid halv sex, där inne skulle alla sitta ner länge för att det inte skulle bli sådan trängsel. Jag såg att några personer hoppade fram lite extra, så jag gjorde också det en bit… Jag är kort, så de som är långa ser ju över mig ändå, jag ser inte över dem.

Vakterna sa åt oss att den som fotograferar åker ut, och strax därefter började konserten! Det blev sådan fruktansvärd trängsel, haha, men självklart utnyttjar man den ju. Lyckades ta mig flera rader framåt och snett mot mitten bara under början av första låten… Under större delen av konserten såg jag bara Takuya, eftersom jag stod mitt framför honom. Kunde se Miku litegrann, och ibland lite av Yuki. Kanon såg jag när han bytte plats med Takuya. Men det spelade inte så stor roll att jag inte såg hela bandet så bra – huvudsaken var att jag såg Takuya! Han är så söööööt!!!

De spelade flera av de låtar som jag älskar. Kommer inte ihåg några namn just nu, har ju inte lyssnat på An Café så länge så jag har inte lagt låtnamnen på minnet… Men flera av mina favoritlåtar spelade de i alla fall!
Och så hade de lärt sig lite svenska också! Eller, åtminstone Teruki. De andra pratade mest engelska, och det var inte helt lätt att förstå, hihi.

Miku lovade att de kommer tillbaka nästa år, vi får väl se. Men jag hade i alla fall en helt underbar kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *