Kettilsdotter

Bästa kvällen i mitt liv!

Ja, en av de bästa i alla fall. Det visade sig att det bara var en enda vinnare i backstagetävlingen – jag! När jag insåg det blev jag riktigt, riktigt nervös! Jag är glad att mamma följde med mig, eftersom syrran inte kunde, så att jag inte behövde sitta där alldeles själv med Robert. Det var jag alldeles för nervös för!

I 20 minuter fick vi träffa honom. Vi drack kaffe (te för mig) och småpratade om lite allt möjligt. Turnélivet, framtidsplaner, gemensamma bekanta (han känner en hel del folk från Örebro). Han verkade också tycka det var kul att jag sett honom och Charlie Norman spela tillsammans (även fast jag bara sett det på tv).

När de 20 minuterna var över visades vi tillbaka till konsertlokalen, där vi hade platser på första raden. Konserten var jättebra!!! De spelade flera av mina favoritstycken, bland annat Bumble Bee Boogie, och många stycken som jag inte kände igen. The Vocalettes var med, och Lennie Norman. Gästmusiker var Mikael Rickfors.

Efter mycket musik, skämt, och skoj på scenen avslutades konserten med önskelåten Rockin All Over the World, en perfekt avslutningslåt. Jag gick fram och fick min skiva signerad efteråt – Robert kände igen mig och kom ihåg mitt namn. Lycka!

Sedan följde sen middag på McDonalds och 1,5 timmes bilresa hem. Nu sitter jag här och är totalt uppskruvad fortfarande! Ska försöka varva ner så att jag kan sova. Lägger upp gruppfotot här, resten av mina bilder från ikväll lägger jag upp imorgon.

Robert Wells i Motala 2009-08-08

En tanke om “Bästa kvällen i mitt liv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *