Kettilsdotter

Och Cometen går till…

Nu är det över. Galan som jag (och alla andra fans) laddat inför i några veckor (månader?) – COMET 2008 i Oberhausen! Galan där Tokio Hotel var nominerade i tre kategorier, med en liten chans på en fjärde Comet.
Resultat:
Bästa Live-Act
Bästa Band
Bästa Musikvideo (An deiner Seite)
Super Comet

De vann ALLA FYRA Cometerna!!! Jag citerar Bill från Rockbjörnen: ”That’s so unbelievable!”

Det är en helt otrolig känsla att vara med om något sådant här – killarna har hållit till i USA nästan hela året, och i ett par månader var de helt borta på grund av Bills operation. De tvingades ställa in en massa konserter. Och ÄNDÅ ställer fansen upp, över hela världen, och lyckas med detta: att ge bandet hela FYRA Cometer av fyra möjliga. Fast unglaublich…

Extra glad blir man sådana här gånger av att se hur glada killarna själva blir. För varje pris de vann skrek de lite högre, sträckte armarna lite högre upp i luften, och fick lite större leenden. När de vann sista priset log till och med Gustav! Wow! Haha. Och Bill nöjde sig inte med att sträcka armarna i luften, utan han hoppade – nästan som när de vann sin första Comet, 2005.

Apropå Bill, så har han ändrat stil litegrann! Håret är KOLSVART! Inga slingor finns kvar! Han hade klippt sig lite också, fast inte så mycket. Men han var snygg som vanligt. Han passar bra i sådär svart hår (det hade han ju för ett par år sedan också), men det kändes lite underligt att se honom så nu, när man är så van vid alla de där ljusa slingorna, och att håret står ut åt alla håll (ja, jag kallar honom ”Igelkott” ibland…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *