Kettilsdotter

MTV Movie Awards

Inatt satt jag faktiskt uppe, och tittade på MTV Movie Awards 2010. Röda mattan startade kl 2, galan startade kl 3 och slutade vid 5. En trevlig gala, tycker jag, fast jag har ju inte sett så många filmgalor att jag har något att jämföra med, mest sett musikgalor.

Hur som helst, så tittade jag för att New Moon var nominerad i så många kategorier och jag var nyfiken att se hur det skulle gå – och dessutom skulle de ju visa klipp från kommande Eclipse Det visade sig sedan när jag satt där, att Harry Potter och halvblodsprinsen också var nominerad i en massa kategorier, och att man fick se klipp från kommande Harry Potter och dödsrelikerna också, ett välkommet plus!

Själva prisutdelningen var inte så jättespännande kanske, haha! New Moon vann i alla kategorier de var nominerade i… Nämligen:

”Best Female Performance” – Kristen Stewart
”Best Male Performance” – Robert Pattinson (jag hoppades på Taylor Lautner…)
”Global Star” – Robert Pattinson
”Best Kiss” – Kristen Stewart  & Robert Pattinson
”Best Movie” – New Moon

Dessutom vann Anna Kendrick (Jessica i Twilight-filmerna) priset för ”Best Breakout Star” för sin roll i Up in the Air. Och priset för ”Best Villain” gick till Tom Felton som spelar Draco Malfoy i Harry Potter-filmerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *