Kettilsdotter

Film

På nya äventyr med Jack Sparrow

På nya äventyr med Jack Sparrow

I torsdags kväll såg jag Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten. Dagen innan läste jag en recension som inte alls var speciellt positiv till filmen – vilket lovade gott enligt mig, eftersom jag vanligtvis brukar tycka raka motsatsen till vad experterna i tidningarna tycker. Min egen åsikt om filmen: Alldeles lagom mycket Jack Sparrow.

Trassel

Trassel

Igår kväll såg jag och familjen den nya animerade Disneyfilmen ”Trassel”. Det är en ny version av den gamla klassiska sagan om Rapunzel med det långa gyllene håret. Även här heter den bortrövade prinsessan Rapunzel. Den stilige tjuven Flynn Rider råkar träffa henne på hennes 18e födelsedag och äventyret börjar! Det här är en typisk Disneyfilm, fylld av humor, romantik och lite lagom spännande. En klart sevärd film för alla åldrar!

Harry Potter och dödsrelikerna del 1

Harry Potter och dödsrelikerna del 1

Förra lördagen var jag på bio och såg (äntligen!!) ”Harry Potter och dödsrelikerna, del 1”. Det är den film jag längtat mest efter under hela året. Och jag blev inte besviken. Det är utan tvekan den bästa Harry Potter-filmen hittills, och nu håller jag tummarna för att del 2 ska bli minst lika bra. Så gott som allting kändes sammanhängande och förståeligt. Väldigt snyggt och väldigt skickligt.