Kettilsdotter

Underbar start på morgonen

Kan man tänka sig en bättre start på morgonen? I och för sig, om jag inte sovit under första delen av konserten, så hade den väl blivit ännu bättre… Hur som helst, så visade det sig att Hansons livestreaming från showen i San Francisco fortfarande pågick när jag vaknade för en halvtimme sedan. Så jag har sett de sista tre låtarna (plus encore nu). Det är länge sedan jag såg någon Hansonkonsert (brukar titta på Youtube-videor efteråt), så det är häftigt att se dem live, från andra sidan jordklotet.

Det bästa av allt: Jag missade inte Give A Little – min favoritlåt från nya skivan, som jag fortfarande inte sett live! Så underbar låt live också!! Och OMG vad avundsjuk jag blev – Taylor plockade upp en tjej från publiken som fick dansa med honom. Haha och ödets ironi: hon hette Rachel. (Mitt alias på HOL)

Hur som helst, underbar start på morgonen: MMMBop, Give A Little, Ugly Truth, Oh Darling, This Time Around – aLive@Hnet! Haha, och nu går streamen från Sounds Like Paper-konserten i NYC i repris när livestreamingen tog slut… Men jag måste plugga.

Nästa livestreaming ska jag INTE missa! De streamar hela konserten då också, bara för fanclubmedlemmar, resten av de närmaste streamingarna är från innan showerna. Så det innebär: onsdag morgon kl 03:15 – aLive@Hnet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *