Kettilsdotter

Skrivmål för januari

Jag fick inte nog av att skriva i november då jag deltog i NaNoWriMo för första gången. December var en lugn månad, då skrev jag bara knappt 6 000 ord jämfört med de 52k+ ord jag skrev i november… ”Nya friska tag i januari!” tänkte jag. Det går väl sådär, haha! Som vanligt. Men jag har nog lyckats rensa hjärnan någorlunda nu efter allt uppsatsskrivande före jul. Tyvärr är kursen fortfarande inte avslutad så jag kan inte koncentrera mig 100% på skrivandet den här veckan heller.

Här är mina mål för januari:

– avsluta novellen Spiritual
skriva en mininovell på max 5 000 ord
– delta i JanNoWriMo
– skriva minst 62 500 ord
– delta i TBYB 2011 på WriYe
– läsa minst en bok

Önska mig lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *