Kettilsdotter

Jag är tillbaks i Tokyo!

Visserligen handlar det bara om 2,5 veckor semester, men åh vad det är underbart att vara tillbaks i Tokyo! Platserna, språket, gatorna, butikerna – maten! Hela den här dagen tillbringade jag med min nära vän som bor här för tillfället, det blev mycket prat, god mat och lite shopping med. Kvällen avslutades sedan på bio, 暗殺教室 (”Ansatsu kyoshitsu”), en film som jag länge sett fram emot och den uppfyllde definitivt förväntningarna. Nu ser jag fram emot uppföljaren som kommer nästa år!

Till skillnad från när jag bodde här *hosthost* tänker jag under den här resan försöka blogga regelbundet och berätta vad jag gör. Vi får se hur det går! Här kommer några foton från den här dagen i alla fall.

Tokyo

Jag åkte buss från flygplatsen till Tokyo den här gången, och såg en massa sådana här fält – det måste väl vara risfält?

Tokyo

Ankomst till Tokyo.

Ikebukuro, Tokyo

Ikebukuro, stadsdelen där mitt hotell ligger och där jag tillbringade hela den här dagen.

En tanke om “Jag är tillbaks i Tokyo!

  1. Calum

    Hello!

    I hope you’re still active. I am hoping to go and study in Japan with Go! Go! Nihon next October. Maybe we could talk about it? I have just been sent the forms needed to apply to Go! Go! Nihon (the forms for the school aren’t needed yet) I am hoping to live in Japan and was wondering if you had to come home after a year or could you have stayed? Also how did you manage getting the money needed?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *