Kettilsdotter

Resor

Jag drar till London!

Jag drar till London!

Imorgon bär det iväg till London! Jag blir borta i en vecka ungefär. Orsaken? Hanson! Mina favoriter i alla kategorier kommer äntligen tillbaka till Europa för att spela några riktiga konserter – och det blir hela 5 stycken i London. Ett studioalbum per kväll. Många av låtarna har jag väntat i 14 år på att få höra live, så det här blir en resa jag sent kommer att glömma!

Hova riddarvecka

Hova riddarvecka

Idag åkte jag och pojkvännen till Hova på riddarveckan. Det var otroligt fint väder – nästan lite för fint! Det var lagom när vi gick runt på marknaden, åt i Ladan och tittade på gycklarna, men sedan blev det lite väl varmt uppe på läktaren vid tornerspelen… Men det gick att stå ut med, för tornerspelen var lika bra som vanligt.

Road-trip i Norrland

Road-trip i Norrland

Nu är jag hemma igen efter en två veckors road-trip i Norrland tillsammans med pojkvännen, syrran och hennes fästman. Vi bodde hos mina morföräldrar och gjorde några kortare dagsutflykter, plus en längre helgutflykt. Vi har bland annat upplevt: Döda Fallet i Ragunda, Thailändska paviljongen i Utanede, ett besök i Åsele där jag växte upp och ett snabbt besök vid norska gränsen.

Treårsdag

Treårsdag

Idag är det precis tre år sedan jag såg Tokio Hotel för första gången. Det var i Hannover, 5 maj 2007. Biljetterna köpte jag strax efter jul 2006, bara två veckor efter att jag för första gången hört deras låtar… Resan var mycket händelserik – en sådan resa som man minns hela livet men aldrig vill göra om! Konserten var fantastisk, och jag är glad att jag hade möjligheten att se Tokio Hotel för första gången i deras hemland.