Kettilsdotter

Min resa till Japan 2014

Jag reste till Japan en dryg vecka i augusti 2014. Det var en vecka ägnad åt konserter, musikaler och att träffa kompisar. Jag började med att ta snabbtåget från Tokyo till Osaka redan dagen efter min ankomst till Japan, för att gå på konsert med Hey! Say! JUMP (en manlig idolgrupp) under deras sm3rt Tour – en av deras bästa turnéer någonsin enligt mig. Tillbaka i Tokyo gick jag på musikalen PLAYZONE, som under 2014 hade sina sista sommarföreställningar någonsin (teatern Aoyama Theatre stängdes i april 2015). Det var fantastiska föreställningar och det känns lite vemodigt att aldrig få uppleva PLAYZONE igen. Konsertbesöken varvades med fantastiska middagar tillsammans med flera av mina närmaste vänner. Det blev bland annat izakaya, och shabu-shabu följt av karaoke. Trots att resan var kort, så var den mycket minnesvärd!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *